Mikor volt időd úgy igazából szusszanni egyet? Tudod úgy, hogy szívvel-lélekkel ott voltál abban az adott pillanatban, és kikapcsolódás közben nem kalandoznak el a gondolataid a másnapi tennivalók tengerére. Egyáltalán megengeded magadnak a szabad időt, vagy játszod a mártírt és robotolsz az utolsó pillanatig?

Az is kérdés, hogy ha adsz magadnak szabadidőt, ezt jelölöd valahol, naptárban, telefonban, akárhol? A saját életemben azt tapasztalom, hogy amit leírok, az jobban előtérbe kerül a sokféle gondolat és tevékenység között, és nagyobb a valószínűsége, hogy megvalósítom. Tehát bármennyire zavarba ejtőnek is tűnik, írd fel, mivel szeretnél kikapcsolódni, ha hajlamos vagy elfeledkezni a lazításról.

A minőségi időnek (fordítsd az társadra vagy önmagadra) egyetlen lényege és célja van: ott lenni a pillanatban. Megélni azt a gondolatot, érzést, tevékenységet, amivel éppen foglalkozol (foglalkoztok). Különleges élményekkel megajándékozni önmagadat és társadat. Ez a te időd, a te szabályaid szerint.

Szükséged is van erre, hiszen akkor vagy igazán hatékony és működőképes, ha önmagaddal harmóniában állsz, ha fel vagy töltődve, ha a testi-lelki problémák nem nehezednek rád mázsás súlyként. Csináld azt, amit te szeretnél, ne azt, amit mások szeretnének. Tedd oda magad, koncentrálj arra, amit kitaláltál magadnak, ezt nevezzük a TE minőségi idődnek.

„Mit tehetek a testi-lelki feltöltődésért a mindennapokban?”

Ez az egyik legérdekesebb kérdés, amely sokunkat foglalkoztat. Mindannyian vágyunk arra, hogy a sokféle elfoglaltságunk mellett is lendületesen, boldogan, egészségesen járjunk a világban. Mindenki szeretné, ha a tükörből ragyogó tekintetű, magabiztos, mosolygós önmaga nézne vissza. Ehhez keresnek működő módszereket, azonnal bevethető ötleteket, lépésről-lépésre követhető megoldásokat.


Az aktív életforma pedig egy garantáltan működő megoldás. Aki rendszeresen mozog, és sok időt tölt a természetben, érti és követi az élet törvényeinek valódi összefüggéseit. A táplálkozása és a fizikai aktivitása összhangban kerül a szervezete igényeivel. Tudattalanul biztosítja a szervezete optimális működéséhez a szükséges biológiai és környezeti hátteret.

Egy magasabb életminőség… Ha jól érzed magadat a bőrödben, nyitottá válsz az élet kínálta lehetőségekre – gazdagabbá válsz élményekben, tapasztalatokban és ismeretségekben. És ami még ettől is fontosabb, kisugárzásod lesz tőle. Képessé válsz harmóniát teremteni nemcsak önmagadban hanem a környezetedben is. Jóban leszel önmagaddal és a világgal. Vonásaid kisimultak, tartásod büszke és ellazult lesz. Vágyni fognak mások a társaságodra.

Sok embertől hallottam már azt, hogy milyen jó lenne, ha valaki megmutatná, hogyan lehet egyszerű és kis lépésekben, feltöltődni. Ha valaki elmesélné, hogyan bánjunk tudatosabban a saját testünkkel. Ha valaki ott állna mögöttünk, fogná a kezünket, és segítene megtenni az első lépéseket, hogy sokáig megőrizzük a fittségünket.

Ezért kifejlesztettünk egy egyedülálló, gyakorlatias rendszert azoknak, akik tudatosan akarnak törődni magukkal. Ráadásul nem is akármilyen formában, egy asztali naptár oldalaiba foglalva. Ez a F.I.T. Naptár 2016!

Ha velünk tartasz, akkor a következő évben rátalálsz egy aktívabb életvitelre, betekintést kapsz abba, hogyan tápláld a tested és a lelked.

A F.I.T Naptár 2016 asztali naptár mától megrendelhető ITT:
http://www.rendteremto.hu/fit-naptar/

Tényleg ne habozz sokáig, hogy karácsony előtt megkaphasd!Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Don`t copy text!