ilyenkor már tudtam, hogy ma végre találkozunk, a bátyád velem delelt, és kb. ilyenkor tájt három óra után már éreztem, hogy jelzel, finom, de határozott mozdulatokkal szólt a testem, hogy készülődsz …

elkezdődött a születésed, elkezdődött egy új szakasz az életünkben.

Boldog voltam és izgatott, mint most. Boldog vagyok, mert este tíz óra tíz perckor betöltöd az egy éved és izgatott a vagyok, vajon milyen jövő vár ránk.

Gyönyörűen mászol, kapaszkodva jársz, önállóan lépkedsz, szebbnél szebb szavakat gajdolsz, édesebbnél édesebben énekelgetsz, integetsz, tapsikolsz imádsz pancsizni és enni bármikor bármiből bármennyit…

Szorongatja a torkom a sírás, mert már te is olyan nagy lettél, olyan gyorsan repült el ez az egy év, hogy szinte észre sem vettem…


már két „nagy” fiú anyukája vagyok azt hiszem bár nem tudom milyen lányos szülőnek lenni, de határozottan kijelentem a világ legjobb dolga két fiú anyukájának lenni.

Az önzetlen tiszta szeretet, amit mindennap kapok mosolyokkal ölelésekkel, könnyekkel, akarattal, hízelkedésekkel …

nem lehet betelni, nincs szó, amely kitudná fejezni, mennyire csodálatos dolog anyának lenni, részesülni a határt nem ismerő szeretetben.

Köszönöm kisfiam. Bár ez a mai a te születésnapod, és kívánom, életed a lehető legboldogabb legyen, ma mégis én vagyok csak igazán boldog, mert engem választottál.Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Don`t copy text!