39.6 Még mindig várat engem ez a KisUraság. Pedig én már piszokul be vagyok sózva. Nagy séták, futás a motorkán menekülő nagytesó után, és tegnap délután bevetettük az eddig tutimnak hitt receptet. A paradicsomos calzonet, de semmi.

Pedig a Nagytesónál tök jól bevált, máris dacoskodik a kicsi, csak azért se. Szerintem jót kuncog oda benn, hogy a kintiek micsoda felhajtást csinálnak. A család zaklat, a telefon már némára állítva. Már nincs hangulatom… Egybeeee még? Mikor, érzel valamit? Naaaaa??

Huhh, szóval tudom én, meg értem, meg jólesik, hogy aggódnak és részesei szeretnének lenni az eseményeknek, de én már ehhez hisztis picsa vagyok. Sajnálom, egy önző dög vagyok…

Nehéz, mert fizikailag semmi bajom az égvilágon, tök fitti vagyok, nem érzem magam bálnának sem, a személyi-edző Nagykisfiam gondoskodik a napi mozgásról, és nem dagad semmi, étvágy már kevésbé, szóval minden jól van, de már úgy szeretném látni.

Annyira kíváncsi vagyok, hogy már aludni sem tudok. Tényleg megnyugodtam, mert a nagynak tuti helye van a szülés idejére, itthon is minden rendben, a fészekrakásiultramániának köszönhetően már a szennyes kosarat is kimostam, áttöröltem, a fürdőszoba szőnyegek is makulátlanok … szóval azt hiszem már tényleg-tényleg, minden készen áll a kisebbik kisherceg érkezéséhez.


Mégsem akar még jönni ez a fiúcska. A mai ctg is negatív. Doki vizsgált, nyugtat, szerdán kontroll… Én meg már lassan pityergőre veszem, vajon miért nem akar már találkozni velem idekinn ez a kisfiú. Aggódom picit, hogy minden rendben van-e, nincs-e neki is a zsinór rossz helyen, elfér-e stb. …

Másrészt meg olyan kis bűntudatom van, mert ezek az utolsó napok édes kettesben/édes hármas a naggyal., amikor még csak ő van, csak ráfigyelek/figyelünk, csak a „övé vagyok”…

Még sem jó mert már, mert már… már szeretnék megnyugodni teljesen. Itthon lenne az egész család, két hét édes négyesben, két hét biztonsággal, békével teli két hét négyesben, amikor megismerjük egymást … Mi négyen.Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Don`t copy text!