Azért mégis ajándék…
az élet, a család, ha van hova menni, ha van kit várni, ha van, aki örül, hogy te szereted. Az utolsó pillanatban mégis csak elragadott az a régi érzés. A csillogó hóemberes gyertya, a friss fenyő illata előhozta, az izgalom a sütő mellett, hogy jól sikerül-e a pogácsa.

A várakozás, hogy mindenkinek tetszeni fog-e a ki gondolt ajándék. A nagy nevetések, a degeszre tömött pocak, a hideg kocsi hazaindulásnál, és az érzés, hogy eltelt egy év, vége az évnek és szilveszterrel jön egy új. Előcsalogatta a varázst, mégis csak különleges ez a pár nap, mert akárhogy is, de együtt lehetünk.

Személy szerint nekem kell-e jobb az idei évnél? Nem tudom. Született még egy csodálatos kisbabám, egészségesek vagyunk, boldogok. Csodálatos ajándékot kaptunk a nagyobbik kisfiunktól. Hazafelé indulva az egyik vendégségből öltözésig más fogta a babát, és a kisnagyfiam megijedt, hogy otthagyjuk a babát és kétségbeesetten: baba bababa, … Kell ennél több? A rettegésből, hogy majd hogy leszünk, itt tartunk: óvja és szereti…

Végül tehát jutott idő, hogy mi is, én is megenyhüljek, és izgatottan várja az édes-négyes első szentestéjét. A családi körtúrát a hátra levő két napra, és a barátok jöttét, amikor jókat eszünk és együtt vagyunk, mert hát túl az idegesítő rokonokon, azért mégis csak jobb érzés morogni és stresszelni valakik miatt, mintha egyedül lennénk, mint az ujjunk.

Jutott erre az évre öröm, bánat, izgalom, kaland, keserűség, fájdalom. Mégis végső soron, azt hiszem jó volt ez így. Minden.


Tavaly ilyenkor még nyavalyogtam, hogy miért nem akar jönni KisGergőci, a nagy már megtette az első lépéseit, gyászoltam a szopizós időszakot, mert leválasztotta magát. Lám elment újra egy év, és itt cuppog a kicsi, rohan a nagy.

Megint kezdődik a versenyfutás az idővel, és elszorul a szívem, mert a jó részre mindig olyan kicsi idő jut. Amikor magányos és szomorú az ember, egy-egy perc is végtelenül hosszúnak tűnik. Mikor pedig ideje sincs megtelni a szívünknek, annyi jó dolog történik velünk, akkor pedig csak suhannak a napok…
Így van ez jól.

Kezdődik az új év pár nap múlva, csak azt szeretném, ha minden így maradna, egészségesek lennénk, együtt lennénk, és nem történne senkivel sem semmi olyasmi ami miatt bánkódnunk kellene.
Legyen ez így mindenhol!
Igazán Boldog Új Évet!Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Don`t copy text!