Akkor ugyanúgy csak az ő feje felett esik az eső, ugyanolyan nyűgös, hisztis, érzékeny, szomorú, csalódott, és ugyanúgy alig várja, hogy végre kisüssön a nap, a baj akkor van, amikor a nap sem süt jól…

Biztos a hidegfront, a hormonok, a hisztis nagy, a kevés idő A Férjjel kettesben, a non-stop anyanyanyany. Amíg az ember „egyedülálló”, nincs gyerek se kinn se benn, mi van, ha rossz napja van.

Bemegy a munkahelyre, már látszik a fején vagy, hogy melyik ruhájába jött, hogy na ez ma nyavalyás, mindenki tudja látja békén hagyja… Este A Férj kiengeszteli, kényezteti, meghallgatja, odafigyel rá, fog egy dvd-t, kisírja a szemét az asszony nép…

Ellenben, ha gyerek van idekinn – odabenn már nem ilyen egyszerű. Pedig itthon az aranyélet, „csak” a háztartással, gyerekkel kell örömködni a boldogságban. És még szar napja se lehet az embernek, mert már miért lenne?

Van egy gyönyörű, egészséges, okos, dackorszakban, vírusos hiszti-fertőzésben szenvedő 20 hónaposa… (aki szól, hogy püpü és ráül a bilire nem gyakran, de megesik :D), van egy varázslatos 28 hetes pocak, a benn-lakó tökéletes, gyönyörű stb. stb. Hát már miért kelne anya ma bal lábbal?


Mert sírós, mert izgatott, hogy mindjárt itt a pici és nagyra se jut elég idő (és néha szégyenszemre türelem se). Mert hiányzik az érzés, hogy magára húzza az ember a takarót, vagy A Férjet, anélkül, hogy az agy bármely szeglete azon kattogna, hogy na mi miatt kell bűntudatnak lennie??!

Legális, ha anya hisztis? Pedig se terhességi mellékhatás, se gond, se bú. Egy jó finom kakaó sok-sok habbal, egy kiadós bömbölés, és büdös nagy pofon, na az majd jól helyre rakná az asszonynépet. Igazából jól esne, ha valaki azt mondaná, nem baj anya, majd elmúlik, nyugodj meg, csak elfáradtál, aludj egy nagyot…

És már meg is gyógyul az emberlánya? Meg hát, mert ránéz a hisztigépre, a nála sokkal fáradtabb Férjre, és ironkodva-pironkodva rájön, hogy te liba, hát most komolyan, telik az idő a sebnyalogatással, pedig seb sincs … biztos csak a hidegfront. 🙂Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Don`t copy text!