Szia!

Elnézést, hogy ha zavarlak. Nem tudom kinek írjak, kit kérdezzek, hová forduljak. Fogalmam sincs mit tegyek. A barátom azt mondja tök depi vagyok, csináljak már valamit, mert nem tud elviselni. 🙁

21 éves vagyok, és van egy 6 hónapos kisfiam. Nem terveztük, csak úgy lett. El akartam vetetni, de a családom nem engedte, meg a barátom sem, meg az ő anyja sem. Mindenki beleszólt. Most is azt érzem, hogy hiba volt.

A kisfiú aranyos, egészséges, szépen fejlődik a doktor nénije szerint. Tehát végülis minden rendben. Csak én nem vagyok jól. Nem tudom,mit kezdjek magammal. Nincs kedvem semmihez, se a házimunkához, se magammal foglalkozni, se a gyerekkel. Egyedül játszik, vagy néha sír, akkor felveszem. Egyébként csak aludnék, ha lehetne, de nem merek.

Ez a depresszió?


Nem akartuk a babát, de elég hamar kiderült, hogy úgy maradtam. Az anyám és a barátom anyja haragudott, és veszekedtek, és azt mondták, most már meg kell szülni, mért nem vigyáztam. A terhességem könnyű volt, nem volt semmilyen bajom, minden vizsgálat jól sikerült. Már akkor kezdtem érezni, hogy nagyon rosszul döntöttem. Mert végül is nekem kell a gyerekkel lennem egész nap nem nekik. Ők azt mondják, el kéne tudnom látni mindent, mert ők is el tudták, és régen is megoldották az asszonyok és nem volt idejük depisnek lenni.

A szülésem borzalmas volt. Nagyon sokáig tartott, rettenetes fájdalmaim voltak de nem kaptam semmit ellene. Nem volt saját orvosom, és szerintem ezért nem is nagyon törődtek velem. Végül a kicsi egészségesen megszületett, engem varrni kellett, őt meg elvitték valahová, a kezembe sem adták. Öt nap múlva jöttünk haza, azóta gyakorlatilag egyedül vagyok vele. A barátom néha átjön, megnézi, a szüleim dolgoznak. Éjjel sokat sír, amikor a foga jött alig lehetett kibírni.

Senki sem érti és én sem, mi a bajom, miért nem szedem össze magam. Ha kaptál már ilyen tartalmú levelet, add meg nekem a címét ha lehet. Szeretnék beszélgetni valakivel, aki nem csak veszekedni tud velem. Pénzem nincs, csak az államit kapom, de nagyon keveset. Így drága orvosokat és csodaszereket nem engedhetek meg magamnak. Nagyon örülnék, ha válaszolnál vagy vki válaszolna nekem. Az én címem megadhatod.

Előre is köszönöm.

Tökládi MelindaSzólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Don`t copy text!