Detti kedves olvasónk, aki tavaly év vége felé lehetetlen helyzetbe került: épp karácsony előtt nem maradt hol lakniuk, miközben a férjének nem volt munkája. Kicsi gyerekkel még Budapesten sem könnyű korrekt tulajjal rendelkező albérletet találni, ahol nem kamu a közös költség és a fűtés díja. Mégis: sikerült! 🙂

Szia!

Úgy örülök, elmondani nem tudom, mennyire hálás vagyok! Hát vannak még jóérzésű, segíteni kész emberek! Köszönöm mindenkinek! Kérlek, ezt is tedd közzé!

Elköltöztünk, sikerült karácsony előtt egy héttel találni egy kis lakást. Kisebb, mint az eddigi, de legalább van, és nézzük a helyzet jó oldalát: kisebb lakás = kevesebb rezsi. 🙂

Egy kis rémület itt is volt azért, mert a közös költség díja tartalmazza a víz díját is. Ez jól hangzott addig, amíg ki nem derült, hogy új év, új árak, és hát mi többen vagyunk, ezért a díj havonta az eredeti számokhoz képest 14ezer forinttal több.


De szerencsére vannak még rendes emberek, a tulaj is közéjük tartozik. Hála istennek, megértette a helyzetünket, és az eddigi havi vízdíjunkat számolja fel, a különbözetet ő fizeti, amíg lesz vízóránk. Hála Istennek!

Aztán Ti, kedves többiek, nélkületek nem ment volna! Először is köszönöm, hogy közzé tettétek, hogy próbáltatok megoldást találni. Aztán köszönöm azoknak, akik lehetőséget hoztak, meg akik segítettek a költözésben, külön köszönöm annak (ki kell írnom, ne haragudj: Németné Ildinek), aki gondoskodott arról, hogy legyen egy kis karácsonyunk is.

Karácsonyi csoda…

Kívánom, hogy mindannyiótoknak legyen része legalább egyszer az életben ilyen csodában, tapasztaljátok meg, hogy vannak még jó emberek!

Örök hálával:

Detti

Szabóné Tordasi Bernadett
BudapestrőlSzólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Don`t copy text!