Piszénpisze.hu  »   Terhesség alatti vizsgálatok  »   Az angol terhesgondozás nagyon más

Hozzászólások

Az angol terhesgondozás nagyon más — 3 hozzászólás

  1. Úgy ingyenes ha elmész a helyi Family Planning Clinic-ára és ott csinálnak neked szívesen bármikor. Vagy a felkeresett GP-t (körzeti), Nurse-t vagy Midwife-t és azok is szívesen bármikor/akármikor csinálnak. Midwife-ot mindenféleképpen kapsz aki végigkísér egészen a baba születéséig és segít időpontot egyeztetni a vizsgálatokra is. (Mindenben segít) Persze az angol nyelvtudás nélkül kicsit nehézkesebb a dolog, jó ha van aki érti mit mondanak vagy kérhetsz fordítót is az időpontjaidra! Igaz, hogy teljesen más a terhességi idő menete, pl. a 11-12. hétig nem ultrahangoznak és nem vizsgálnak meg, de mindennek meg van a maga oka, angoloknál más a lefolyása és a menete. Ha esetleg nem vagy megelégedve még mindig ott van a lehetőség, hogy máshol keresni egy orvost-midwife-t.

  2. Amit elmondanak nagyon szépen hangzik, de mind csak elmélet…. 🙁
    A 14. hétben vagyok és még mindig nem tudtam senkivel sem normálisan beszélni, úgy kezelnek mint egy alkatrészt a gépezetben. A körzeti orvoson kívül nem láttam még kétszer ugyan azt a nővért vagy szülésznőt még egy adott vizsgálaton belül sem.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..