Vélemények a „Magzat Hangja” programról

Zsófia:

Az otthoni ctg készülék viszonylag egyszerűen használható. Igaz néha – a baba fekvése következtében – nehezen lehetett megtalálni a baba szívhangját. Egyszer kértem telefonos segítséget, és minden problémámra találtak megoldást. Amikor úgy éreztem, hogy gond lehet a ctg eredményével, kérésemre, rögtön megnézték és kiértékelték a leletet. De végül is minden rendben volt.

Barbi:

Nagyon örülök, hogy a Fetaphon gép használata mellett döntöttünk, hiszen így a baba minden napjáról megnyugtató visszajelzést kaptunk! Így a szülök 100%-ban nyugodtak lehetnek a baba hogy léte felől!

Fantasztikus élmény volt hallani a szívhangját minden egyes nap! Aki csak teheti használja a gépet, csodás találmány! 🙂


Gabi:

A készülék bérlése maximális elégedettséggel töltött el és nagyban megkönnyítette az utolsó időszak “kényelmes” eltöltését, hisz nem kellett vizsgálatokra járkálni, időpontot kérni, várótermekben ücsörögni. A babavárás vége felé nagy biztonságot adott (és a szülés beindulásának jeleit is segített felismerni), hogy bármikor magamra csatolhattam a készüléket.

Továbbá, a bérbeadó cég nem csak “rám sózta” a készüléket, de alkalom adtán AZONNAL jelezte, hogy nem érkezett be adat (és érdeklődött mi az oka), vagy értékelhetetlen, problémás a beküldött adat és kérték a mérés megismétlését.

Volt rá példa, hogy éjszaka közepén kellett adatot kiértékeltetnem és (ugyan nem hittem, hogy bárki is felveszi a telefont, de) azonnal segített a vonal végén őrködő munkatárs.
Én mindent köszönök, örömömre szolgált, hogy orvosom ajánlására igénybe vettem a szolgáltatásaikat.

További jó munkát és sok sikert kívánok!

Kitti:

Kedves Baby life care csapat!

Még egyszer köszönünk szépen mindent!El sem tudom mondani mennyire megnyugtató volt mindennap a pici szívhangját hallani, és a Doktor Úr megnyugtató üzenetét olvasni, hogy minden rendben van a babánkkal, aki 2015.01.10-én reggel 6:42-kor 3940 gr-mal és 58 cm-el meg is érkezett közénk, és a Róbert nevet kapta.

Egy biztos….minden kismamának ajánlani fogom a készüléket, és én is biztosan igénybe fogom venni a következő terhességemnél is!

Üdvözlettel: Kitti

István:

Örülünk, hogy használhattuk a készüléket. Nagyon megnyugtató volt, hogy hallhattunk a pici szívverését nap mint nap.
Köszönettel,
Jakab István

Erika:
Túlhordás miatt dec. 22 után napi ctg vizsgálatot írt elő az orvos. Azért döntöttünk a Fetaphon bérlése mellett, mert az ünnepeket nem szerettük volna ingázással és kórházi várakozással tölteni, ez 2 éves kislányunk miatt egyébként is nehézkes lett volna. Örülök, hogy rátaláltam erre a lehetőségre.
üdvözlettel:
V. P. Erika

Mónika:

Kedves Bernadett!
Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget. Végtelen megnyugtató volt a Professzor Úr segítsége és a baba szívhangjának minden napos meghallgatása.

A vélemények babafotókkal nemsokára megtalálhatóak lesznek a program hivatalos honlapján is.Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Don`t copy text!