Talán te is hallottál már a Pocakosnaplóról, a nagy népszerűségnek örvendő könyvről, melyben hétről-hétre követheted a babád fejlődését, tele ultrahangfotókkal, hasznos információkkal.

Sajnos a Pocakosnapló egyeleőre nem kapható.

Sajtóközlemény

Pocakosnapló – Könyv és napló a babavárásról

Minden túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a Pocakosnapló egyetlen kismama polcáról sem hiányozhat. Hiszen ki ne szeretné hétről-hétre követni csemetéje fejlődését úgy, hogy közben 3 dimenziós ultrahangfotón is láthatja?! Ki ne szeretné előre tudni, hogy milyen vizsgálat vár rá, milyen változások lesznek a 9 hónap alatt?! És ki ne szeretné megörökíteni ezeket a fantasztikus, bár néha nehéz hónapokat? Olyan egyedülálló könyv ez, amelyben mindezt egy helyen megtaláljuk.

Babavárás hétről-hétre 4D-s ultrahanggal készített fotókkal illusztrálva

A Pocakosnaplóból hétről-hétre megismerhetjük babánk fejlődését és minden héten egy 3 dimenziós ultrahangfotó mutatja meg a külsejét, a rajta történt változásokat, az újonnan kialakult testrészeket. A könyv ismerteti, hogy a magzat mivel tölti odabent az idejét, színes 3 dimenziós képsorok mutatják be kisfilmszerűen a mozgását, mimikáját, szokásait.


Megtudhatjuk, hogy a magzatok éreznek-e illatokat, hogy álmodnak-e, hogy mikortól látnak, mit hallanak és még számtalan érdekességet, ami már ebben a korban is még közelebb hozza a kismamát a babájához.

Mi történik a kismamákkal a 9 hónap alatt?

A könyv minden hónapban bemutatja a kismamára váró vizsgálatokat, az általa tapasztalható változásokat és segít a szülésre való felkészülésben, valamint az újszülött gondozásában is.

Album a feljegyzéseknek, fotóknak

S hogy ne csak tájékozódjunk, hanem egy saját albumot is készíthessünk, a Pocakosnaplóban minden fontos mozzanatot megörökíthet a kismama a saját várandósságról. Így a tervezés időszakától a baba otthoni gondozásáig minden emlék, fotó, ultrahangkép, jegyzet egy helyen lesz, egy személyes, örök emlékkönyv formájában.

Pocakosnapló

Best seller kismamakönyv

A könyv már 6. kiadásban jelent meg. Az első kiadás óta töretlen a sikere a kismamák körében. Az értékes tartalma és csodaszép ultrahangfotói miatt nemcsak kismamák vásárolják, hanem 4D-s ultrahangrendelők, szülész-nőgyógyász magánrendelők is rendszeresen rendelik, hogy kismama pácienseiket ezzel a hasznos ajándékkal lepjék meg.

Kitűnő ajándék kismamáknak és babát tervezőknek

Ajándékba is kiváló választás babaváróknak és akár babát tervezőknek is, hiszen már a várandósságra való felkészülést is hasznos tippekkel mutatja be, melyet híres orvos-genetikus professzorunk, Dr. Czeizel Endre készített.

Szerző: Simó Tímea
Cím: Pocakosnapló
Kiadó: New Age Média 2000. Kft.1 hozzászólás

  1. Viveca

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Don`t copy text!