Fiú vagy lány? A buliban kiderül

Egyre többen döntenek úgy, hogy a születendő gyermek nemét egy buli alkalmával hozzák az ismerősök, barátok tudomására. A család lehet más, személyesebb alkalom is, de akár a tágabb értelemben vett családtagoknak is jó alkalom, hogy együtt örüljenek… te meg egyszerre letudd a kérdést: fiú vagy lány? 🙂

Mindjárt mutatok is egy csomó süti- és egyéb ötletet, amellyel megédesítheted a pillanatot, akár a párodnak, családnak, de egy nagyobb buli alkalmával is megállják a helyüket.

Még akkor is jók, ha épp csak a terhességed tényét szeretnéd a tudomásukra hozni, az édességgel enyhítve az esetleges sokkot. 🙂 Ebben az esetben a baba nemét persze még nem tudod elrejteni, de nem is ez a lényeg.

Fiú vagy lány?

Ha viszont már tudod, fiú vagy lány lesz

És nagyon unod a kérdést, a pocakod vizslatását, a méret, forma, elhelyezkedés taglalását, a kívánósságod elemzését, rendezz le mindenkit egy füst, illetve buli alatt.


Ezt kezdheted egy jópofa, egyszerű vagy elegáns meghívó kiküldésével átadásával. Legyen rajta, mi az alkalom, és hogy a vendégeknek bizony találgatniuk kell. Ez kimutatható a ruha színének megválasztásában, legyen rajtuk kék vagy rózsaszín a véleményük szerint, vagy vihetnek pici ajándékot is.

Majd folytathatod a finomságokkal, amiket rendelhetsz cukrászdából is, de ha szeretsz sütni, akkor magad is elkészítheted őket. Lehet egész komoly tortacsoda, apró színes kekszek, elegáns fehér sütik, vagy muffinok, és mindben elrejtheted a megoldást, amit a krém színével jelezhetsz.

Ha nem akarsz bulit

És nagyon unod a kérdéseket, tehetsz az ajtóra, ablakra, kerítésre, fákra, bokrokra jeleket. Ez lehet egy egész kompozíció, vagy egyszerűen zászlók, lufik a megfelelő színben.

Jó szórakozást! 🙂Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Don`t copy text!