Keserédes – apró karácsonyi csoda

Az elmúlt hetekben megkeresett egy anyuka levélben. Nem segítséget kért, csak egy fület, amelyik meghallgatja.

Az apuka elvesztette a munkáját, anyuka gyesen kicsi gyerekkel otthon. Az állás elvesztése magával hozta a lakás elvesztését is. Emiatt kértünk segítséget mi is tőletek, hogy találjunk egy pici helyet, ahová mehetnek, ahol korrekt a bérleti díj, nem kamu a közös költség díja, a várható fűtésszámla összege, ahol egy kicsit megpihenhetnek.

Keserédes

Sikerült. Ezúton is köszönöm mindazoknak, akik ismerős vagy saját lakást ajánlottak, és külön köszönet azoknak, akik a lebonyolításban bármilyen módon segítettek. Ez édes, kedves, meleg és csillogó.

A keserű az, hogy eddig tudtunk menni. Nem tudunk igazi otthont és ünnepet varázsolni, ahogy sok más kisgyereknek sem tudnak. Náluk idén nem lesz díszes karácsonyfa, finom sütemények, hatalmas húsos tálak. Nem lesz rengeteg ajándék, meleg és gyertyafény.

Végül mégis édes

De ennél a családnál lesz valami sokkal fontosabb. Lesz szeretet, összetartozás, kedvesség. A kicsinek jut egy icurka-picurka ajándék, a nagyoknak néhány gyertya, lesz egy kevés bejgli és egy nagy fazék töltött káposzta, az édesapának pedig új munka januártól. Az önzetlen segítők száma véges, az öröm, amit adtak, mégis végtelen.


Boldog karácsonyt!

Keserédes - Ünnepek, programok babávalSzólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Don`t copy text!