Igazán örültem a Piszénpisze.hu karácsonyi vendégblogger felkérésének. Mindig öröm, amikor lehetőség van egy kicsit megnyílni a webáruház „ablakai” mögül. Miről is szól a karácsony? Az ajándékozásról? A rokonok összejöveteléről? Vagy a vágyakozásról?

A karácsony, ebben az elanyagiasodott világunkban, ha nem őrizzük eléggé a csodát körülöttünk, az ajándékok hajszolásából állna csak. Miért ne szólhatna az egész december az ünnepről? Hiszen a gyerekek is érzik, hogy ez a hónap más, mint a többi. Nagyszakállúnak címzett levelek, fenyőillat, sült gesztenye, mézeskalács, girlandok, ünnepi csillogás, ragyogás… Nem sorolom tovább, hiszen láthatjuk, hogy mindannyiunk képzeletében más és más momentumok ugranak be a karácsonyról, pont így van ez a megvalósulás terén is.

Mit ajándékozzunk karácsonyra szeretteinknek? Igazán nagyra értékelendő, ha valaki veszi a fáradságot és saját maga készít ajándékot. Virágkorukat élik a gasztroajándékok. Még ha nem is született mindenki fakanállal a kezében, akkor is pillanatok alatt egy-két tábla étcsokoládéból ínycsiklandó narancsos trüffelgolyó varázsolható, mellyel még a férfiszívek is meglágyíthatók.

Mit ajándékozzunk barátnőnknek, kismama ismerősünknek? Manapság nagyon divatosak a horgolt cuccok. Ha jóbarátunk a horgolótű, akkor trendi horgolt sapkával is meglephetjük barátnőnket vagy horgolt ékszert is készíthetünk. Webáruházunkban igényes, kézzel készült horgolt „bababarát” nyakláncok közül válogathatod ki a legjobban tetsző színű és fazonú láncot.

Ruha-sziget.hu horgolt lánc
Noha a gyerekeknek a hőn áhított játékkal lehet a legnagyobb boldogságot szerezni, azért lehet hasznos ajándékokkal is mosolyt csalni az arcukra. Hiszen ki ne örülne, ha a kedvenc mesefigurás pólóját bontaná ki a dobozból?
Mesefigurás pólók a Ruha-szigeten 🙂 »


Az, hogy mennyire éljük meg a csodát, csak rajtunk múlik. Úgy vélem, elsősorban nem pénz kérdése sem az ünnepi dekoráció, de még talán az ajándékozás sem. Egyet ne feledjünk, a szeretteinkre fordított idő, gyermekeinkkel töltött minőségi együttlét nem kerül semmibe, mégis a legtöbb mit adhatunk!

Ruha-sziget.hu
AndreaSzólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Don`t copy text!