Hirdették, megtetszett, elmentünk. Oroszlánkölyköt lehet simogatni az Árkádban, mondták. Kettőkor és négykor, 20 perc erejéig minden kisgyereknek jut egy simogatásnyi idő.

Elmentem az oviba a lányomért, gondolván, hogy sokan lesznek, ha kettőre nem is, de négyre csak sorra fogunk kerülni.

Három napi hideg élelem, iszonyú hosszú sor, türelmetlen felnőttek, nyűgös, sőt hisztis gyerekek. Teljesen normális kép fogadott. Megadóan beálltunk a sor végére, ahonnan csak egy pici, fakerítéssel elkerített rész látszott, és pár fontoskodó öltönyös.

Aztán meghozták a kisoroszlánt. Tényleg cuki volt, a sornak annyi, tömeg előre, gyerekek még előrébb, végül is nekik volt fontos. Volt némi szóváltás, de azért rendben zajlott a dolog. Elmehettünk a kordon mellett, lehetett fotózni, simogatás fel sem merült.

Oroszlánkölyök az Árkádban


Nagyon aranyos volt, pelusban 🙂 Teljesen nyugodtan tűrte a nem is gyerek-, sokkal inkább felnőtthadat, a fényképek és videók készítését. Több pózban, több szögből is megmutatták, lefektették, felvették, és végig cuki volt.

Persze, apás gyerekek előnyben voltak az elején, így én kénytelen voltam a közelemben álló legmagasabb srácot leszólítani, hogy vegye már a nyakába a lányomat 🙂 Fülig ért a szája, megérte a tömeget, meg a nyűgösséget.

Oroszlánkölyök az Árkádban

Az oroszlánkönyök éppen úgy bújt, ahogy egy kisbaba, a lányom szerint legalábbis. Végül: bár simogatni nem tudtunk, közelről csodálhattuk pár percig, és egy kisgyereknek ez igazán nagy élmény. 🙂Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Don`t copy text!