Családi nyomozós játék, közös festés, bábjátékok és népzene várja a családokat május utolsó vasárnapján a Várkert Bazárban.

A gyermeknapi rendezvény középpontjában Csók István művészete áll, így a gyerekeket már délelőtt kézműves foglalkozásokkal várják a Neoreneszánsz kertben, ahol a festő művészetére jellemző derűs színeket felhasználva alkothatnak együtt a családok.

A nyomozós játékok kedvelőit a Kiderül a végén? című programra várják, amelyet a nap folyamán három alkalommal szerveznek meg. A játék feladványait leggyorsabban megoldó családok tortát nyerhetnek – közölték a szervezők az MTI-vel.

A délutáni programok során az óvodások és kisiskolások megnézhetik A szegény ember és a róka című bábjátékot, amelynek akár aktív közreműködői is lehetnek.

Az Északi Palotában egész nap ingyenes családi tárlatvezetések lesznek a még egy hónapig látogatható Csók István-kiállításon, amelyre a tarlatvezetes@varkertbazar.hu e-mail címen kell előzetesen regisztrálni. A vezetésen való részvételhez a kiállításra családi belépőjegyet kell váltani, amelyet ezen a napon fél áron lehet megvenni.


Forrás: MTISzólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Don`t copy text!