Az oldalon található cikkek Atkári Magdolna és Atkári János szellemi termékei, amelyek szerzői jogvédelem alatt állnak (ld. az 1999. évi LXXVI. törvényt a szerzői jogról). Az oldalon található összes tartalom utánközlése csak a szerzők írásos engedélyével, bizonyos esetekben szerzői jogdíj ellenében lehetséges, de a forrás megjelölése minden esetben kötelező. Az írások részleteinek, vagy bármely cikk egészének engedély nélküli közlése minden esetben jogi következményeket von maga után! A cikkekre mutató hivatkozást más oldalon szabadon el lehet helyezni.

A piszenpisze.hu-n kinyilváníthatod a véleményed. A hozzászólások mindenki számára nyilvánosak, ezért kérjük, hogy minden bejegyzést mások véleményének tiszteletével és a közízlés figyelembe vételével írj. Fenntartjuk a jogot, hogy kimoderáljuk a véleményünk szerint nem odaillő kommenteket. A moderálás 24 órán belül megtörténik.

Az oldalon megjelenő és olvasható véleményekért és hozzászólásokért semmilyen nemű felelősséget nem vállalunk. A tartalomért kizárólag az azt elhelyező személy viseli az abból adódó esetleges következményeket, vagyoni és nem vagyoni károk megtérítésének kötelezettségét.

A piszenpisze.hu hiteles információk közlésére törekszik, mindazonáltal a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem tudunk vállalni. A blogban feltett kérdésekre legjobb tudásunk szerint, szükség esetén szakértők bevonásával válaszolunk.

Ez nem egy orvosi blog, a válaszok csak tájékoztatnak, de orvosi véleménynek semmiképpen sem minősülnek.

A szakmai jellegű írások háttéranyagát szakértők adják, de a megfogalmazás nem tőlük származik, éppen azért, hogy ne a szakmai zsargonnal találja szembe magát az olvasó.

Az oldalon található cikkek, és a kommentekben illetve e-mailben adott tippek, tanácsok sohasem helyettesíthetik a személyes orvosi találkozást, ezért probléma és orvosi segítség szükségessége esetén mindig forduljatok orvoshoz.

Várunk a csapatban! Csak add meg, hányadik hétben jársz, és minden héten elküldjük neked a tudnivalókat, híreket, tapasztalatokat, ajánlott vizsgálatokat, és amire még kíváncsi vagy (csak jelezd, hogy kérdésed van).

Adataidat kifejezetten bizalmasan kezeljük, és nem adjuk ki senkinek. Láthatod, még a Fotógalériában is levágjuk a személyes adatokat a képekről! Vigyázunk rátok!

Neved:
E-mail címed:
Hányadik hétben jársz?
Megismertem az adatkezelési tájékoztatót:
Hozzájárulok, hogy a Piszénpisze.hu weboldal hírleveleket küldjön nekem:
Terhesség hétről hétre