Piszénpisze.hu  »   (Nem csak) Férfiszemmel  »   Párkapcsolatok  »   Elvesztek a régimódi értékek?

Hozzászólások

Elvesztek a régimódi értékek? — 2 hozzászólás

  1. Nagyon jó írás. Ződgoblin, pont az ilyen látásmód miatt megy arra a világ, mint amerre valójában tart. Nem hibáztatlank, hiszen neked valószínű ezeket az “apró játékokat” nem mutatták meg, így nem is értheted…

  2. Belevethetjük magunkat egy 120 évvel ezelőtti nosztalgia világba,misztifikálhatjuk az akkori embereket…de mi értelme van? Akkor sem voltak őszintébbek az emberek egymással, sőt…a látszat dolgokra adtak( ha tehették volna ,ugyan így viselkedtek volna,mint ma). Azért mert nem volt “divat” a válás,attól függetlenül nem volt magasabb az emberek érzelmi intelligenciája és konfliktusmegoldó képessége akkor sem. Az ember akkor is egoista dög volt, csak éppen értelmetlenül berendezett szokások és hagyományok börtönén belül. Ez csak egy nagyon becsületesnek tűnő álomvilág volt.Örülök hogy vége van a színjátszásnak, meg a végtelenségig praktikátlan szokásoknak( százalékban,hacsak nem egy vadnyugati filmben élünk, mégis hány százalék az esélye egy ÉTTERMI! verekedésnek…de még egy kocsmainak sem túl sok..)
    21/L

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..