Készülj fel a szülésre!

Vajon mennyire készültél fel a szülésre? Tudod, hogy mire van szükséged és mire van lehetőséged? Tudtad, hogy nem csak testileg kell felkészülnöd, hanem lelkileg és agyban is? Az sem árt, ha konkrét terveid és forgatókönyved van.

Felkészülés a szülésre: akár hüvelyi, akár császármetszés, fel kell készülni rá testben és lélekben is.

Szülés hüvelyi úton

Elméletben minden nő gond nélkül képes rá. Elméletben. Van, hogy könnyű, gyors és problémamentes, máskor nehéz és rémálom a szülés. Ha megosztanád a történeted, ide kattintva megteheted.

Szülés hüvelyi úton: szakaszok, tudnivalók, kockázatok, szövődmények

Császármetszés

A császármetszés néha a könnyebb útnak tűnik. Gyakran az is, még annak ellenére is, hogy valójában egy komoly műtét. Máskor nincs választás, a beavatkozás életmentő. De bárhogy legyen is, attól még szülés! Ha megosztanád a történeted, ide kattintva megteheted.

Szülés császármetszéssel: előzmények, okok, kockázatok, szövődmények

Szülés utáni felépülés

Valahogy ez gyakran (mindig) kimarad a szülés alatti beszélgetésekből, felkészítésből. Pedig a szülés után egy csomó minden, szinte az egész életünk, testünk és lelkünk megváltozik.

Szülés utáni felépülés: szövődmények, nehézségek, testi és lelki bajok

  •  
  •  
  •  
  •  

Hétről hétre

Várunk a csapatban! Csak add meg, hányadik hétben jársz, és minden héten elküldjük neked a tudnivalókat, híreket, tapasztalatokat, ajánlott vizsgálatokat, és amire még kíváncsi vagy (csak jelezd, hogy kérdésed van).

Adataidat kifejezetten bizalmasan kezeljük, és nem adjuk ki senkinek. Láthatod, még a Fotógalériában is levágjuk a személyes adatokat a képekről! Vigyázunk rátok!

Neved:
E-mail címed:
Hányadik hétben jársz?
Megismertem az adatkezelési tájékoztatót:
Hozzájárulok, hogy a Piszénpisze.hu weboldal hírleveleket küldjön nekem: