Készülj fel a szülésre!

Vajon mennyire készültél fel a szülésre? Tudod, hogy mire van szükséged és mire van lehetőséged? Tudtad, hogy nem csak testileg kell felkészülnöd, hanem lelkileg és agyban is? Az sem árt, ha konkrét terveid és forgatókönyved van.
Felkészülés a szülésre: akár hüvelyi, akár császármetszés, fel kell készülni rá testben és lélekben is.
Ajánló:

További írások »


Szülés hüvelyi úton

Elméletben minden nő gond nélkül képes rá. Elméletben. Van, hogy könnyű, gyors és problémamentes, máskor nehéz és rémálom a szülés. Ha megosztanád a történeted, ide kattintva megteheted.
Szülés

Olvasnivaló:

További írások »


Császármetszés

A császármetszés néha a könnyebb útnak tűnik. Gyakran az is, még annak ellenére is, hogy valójában egy komoly műtét. Máskor nincs választás, a beavatkozás életmentő. De bárhogy legyen is, attól még szülés! Ha megosztanád a történeted, ide kattintva megteheted.

Szülés császármetszéssel: előzmények, okok, kockázatok, szövődmények
Írások:

További írások »


Szülés utáni felépülés

Valahogy ez gyakran (mindig) kimarad a szülés alatti beszélgetésekből, felkészítésből. Pedig a szülés után egy csomó minden, szinte az egész életünk, testünk és lelkünk megváltozik.
Szülés utáni felépülés: szövődmények, nehézségek, testi és lelki bajok
Készülj fel:

További írások »

Várunk a csapatban! Csak add meg, hányadik hétben jársz, és minden héten elküldjük neked a tudnivalókat, híreket, tapasztalatokat, ajánlott vizsgálatokat, és amire még kíváncsi vagy (csak jelezd, hogy kérdésed van).

Adataidat kifejezetten bizalmasan kezeljük, és nem adjuk ki senkinek. Láthatod, még a Fotógalériában is levágjuk a személyes adatokat a képekről! Vigyázunk rátok!

Neved:
E-mail címed:
Hányadik hétben jársz?
Megismertem az adatkezelési tájékoztatót:
Hozzájárulok, hogy a Piszénpisze.hu weboldal hírleveleket küldjön nekem:
Terhesség hétről hétre