Babát szeretnél?

Ha úgy érzed, hogy elérkezett az idő, és jöhet a baba, jó helyen jársz! Tájékozódj a korai terhességi jelekről, a terhességi tesztekről, a terhesség előtt ajánlott és elvégezhető vizsgálatokról.

Katt ide további infóért, cikkekért: Babára váróknak »

Ajánló:


Kismamalétünk


Trimeszterek – hétről hétre

– A heti kisokos, információs forrás –

Amelyből hétről hétre megtudhatod, mit történik odabent, mire számíthatsz te idekint, hova kell menned, mit ne csinálj, mit gondol egy férfi, nézhetsz képeket akár, kérdezhetsz, és tehetsz fel kérdést anonim módon a többi azonos hétben járó kismamának, akik ha felelnek, szintén ismeretlenek maradnak (kivéve, ha felfedik magukat).

Várunk a csapatban! Csak add meg, hányadik hétben jársz, és minden héten elküldjük neked a tudnivalókat, híreket, tapasztalatokat, ajánlott vizsgálatokat, és amire még kíváncsi vagy (csak jelezd, hogy kérdésed van).

Adataidat kifejezetten bizalmasan kezeljük, és nem adjuk ki senkinek. Láthatod, még a Fotógalériában is levágjuk a személyes adatokat a képekről! Vigyázunk rátok!


Szülés

Vigyázz, kész… felkészültél?
Hüvelyi úton fogsz szülni? Vagy már tudod, hogy esetleg / biztosan császármetszésed lesz?
Ha pedig már megszületett a kisbabád, nyilván te is minél hamarabb szeretnél felépülni.

Ide kattintva rengeteg infót találsz a szülés témakörében: előtte, közben, utána. A szülésről »

Ajánló:


Terhesség alatti problémák

A terhesség alatt rengeteg különféle problémával találhatod szembe magad. Ezek lehetnek aprók és nagyok is, testiek és lelkiek, nem mindegy, hogy mik az előzmények, milyen a lelkiállapotod, a környezeted és a saját hozzáállásod.

Cikkeket ide kattintva találsz: Amivel szembetalálhatod magad a terhességed alatt »

Ajánló: