Piszénpisze.hu  »   Olvasói történetek  »   Segélykiáltás

Hozzászólások

Segélykiáltás — 2 hozzászólás

 1. Bár nem biztos, hogy még aktuális és remélem is, hogy már nem aktuális, mert megoldódott mind a gyerkőc, mind a mama helyzete!
  Kedves levél író, nagyon bátor döntés colt, hogy vállatad a babát, de kétségkívül korai is, hiszen az, hogy a párod lelépett amikor te terhes lettél arra utal, hogy nem terveztétek a babát!
  A korodra való tekintettel bizonyára érthetőek a kirohanáaid, azonban mindenképpen segítséget kéne kérned, mert abszolút nem veszélytelenek, mind a BABÁDRA, mind RÁD nézve, hiszen, ha már felmerül benned a lehetőség, hogy egyszer csak elszakad a cérne…abból komoly következmények származhatnak rád nézve is, hiszen el is veszítheted a kisfiadat, de akár még, ha esetleg odáig fajulna a dolog és bíróság elé kerül az ügy…de ne menjünk ennyire messzire, remélem ekkora gond azért nincs, nem volt és nem is lesz, hiszen írtad, hogy szerted a kicsit és a legjobbat szeretnéd mindkettőtökek.
  Sokan vagyunk ezzel így, hogy hiába küldjük a segélykiáltásokat, a környezetünk nem hallja, vagy nem akarja meghallani! És hidd el, sokszor könnyebb is idegenektől segítséget kérni, nekik kibeszélni a gondjainkat!
  Egyedül vagy, így nehéz, de vannak ingyenes segítséget nyújtó helyek is, nem csak itt az interneten, mert szerintem fontos lenne a számodra, hogy személyesen is, a megfelelő helyről kérj segítséget, tanácsot!
  Bízom benne, hogy a csemetéd egészségesen fejlődik ls növöget és, hogy sok sok sok örömöd és boldogságod leled benne! Remélem megkaptad a megfelelő segítséget, ami a legnehezén átsegít és most már renben vagytok a pici fiúval!
  Örülnék, ha akár Te, akár a szerkesztőség tudna írni arról, hogy rendben vagy e!

  • Igen, vele már szerencsére minden rendben. Szakember segítségével, és a szülei bevonásával megoldódott az élete. Majd megkérem, hogy írja meg a tapasztalatait. Viszont jó lenne az ingyenes helyeket összeszedni, mert sokaknak van szükségük rá.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

if ( function_exists('cn_cookies_accepted') && cn_cookies_accepted() ) { }