FőoldalOlvasói történetekKati: Egy házasság vége

Hozzászólások

Kati: Egy házasság vége — 5 hozzászólás

 1. Nagyon kedvesek vagytok, hogy elmondjátok a véleményeteket, mindenkiét szívesen veszem, kívülről nyilván minden másképp látszik. Egy kicsit most talán jobb a helyzet, néha már beszélünk is. 🙂 (ez egy fancsali mosoly, de azért mosoly) Hogy anyagilag kinek mennyire nehéz, arról felesleges beszélni, egyikünk sem ismeri a másik helyzetét és lehetőségeit. Senkinek sem könnyű. Szép estét és kellemes hétvégét mindenkinek.
  Kati

 2. Szerintem te nagyon nem értetted meg a levelet, kedves Mano! A levél írója nem “néha kicsit maga alatt van”, ahogy te. Amiről ő ír, az már kőkemény depresszió, és segíteni orvos tud rajta, meg egy szerető család. Ezt pedig saját tapasztalatból mondom. Abban igazad van, hogy mindenkinek nehéz, de elolvastad: a munkájuk semmivé lett, még ÁGYUK sincs!? Ha ezt szó szerint kell érteni, és nekem úgy tűnik, akkor az nem csak kicsit nehezebb, mint eddig. Annyira könnyű a másikat szapulni, őt meg nem érti meg senki, azt hiszik, csak sajnáltatja magát! Ez rettenetes érzés, akár hiszed, akár nem, és valós probléma. Én inkább egy orvost javaslok, mert ebből a lelkiállapotból egyedül talpraállni nem lesz könnyű.
  Üdv. Livi

 3. Kedves Kati!

  Először is! Szedd össze magad! Én is gyeden vagyok és néha kicsit magam alatt vagyok, ez természetes érzés. Ezek szerint a férjed kitart melletted, értetek dolgozik, csak viták vannak közöttetek.

  Néha éreztesd a férjeddel, hogy hálás vagy neki. Öleld meg és mondd el neki, hogy mennyire szereted és milyen hálás vagy neki, hogy megkeresi a pénzt.
  Egy férfi, aki érted küzd természetes hogy vágyik egy kis gyöngédségre és figyelemre a gyermek mellett. Nálunk ez hamar jelentkezett, férjem kicsit féltékeny lett a picire, mert mindig őt babusgatom és vele foglalkozom.
  Nem egyszer kell átbeszélni mindent, hanem folyamatában kell, hogy figyelmet kapjon tőled. És meglátod, ha adsz, sokszorosan fogod tőle ezt visszakapni és eszedbe jut, hogy miért is szereted őt.

  Az anyagi helyzet nem könnyű ebben a kis országban manapság senkinek, de egy férfi, aki kitart és küzd értetek az becsülendő hidd el, és biztos vagyok benne, hogy rá számíthatsz.

  Tehát fel a fejjel, én szorítok neked és biztos vagyok benne, hogy minden megoldódik!

 4. szia, köszönöm az együttérzést, remélem nálatok jobb a helyzet. nálunk mindennek vége. az a megrögzött véleménye, hogy én semmit sem csinálok, legalábbis semmi értékeset, nincs más dolgom, mint élvezni azt, amit ő tesz nekem lehetővé. nem tudom mi lesz… nem bírom tovább…

 5. nagyon sajnalom…aterzem a helyzeted, mert en is hasonlo cipoben jarok, csak hazassag nelkul…kitartast neked…nektek…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Don`t copy text!