Gyermeked a személyi edződ – Babázz aktívan!

Szabadság… Te is biztosan átélted már az érzést. Ha máskor nem, hát gyermekkorodban. Alig vártad, hogy kinn legyél a természetben és áttörve minden korlátot végre kitörő lendülettel szaladhass neki a nagyvilágnak próbára téve erődet, figyelmedet és kreativitásodat. Birtokában voltál a mozgás elsöprő erejének. Ekkor aztán igazán érezhetted, hogy igazán élsz.

Gyermeked társaságában újra felfedezheted, mekkora élménnyel gazdagodhatsz – mozgás közben és annak következtében is. Megtapasztalhatod, hogy milyen megfeledkezni a világról, és önfeledten belevetni magadat az élménybe.

Gyermeked születésével Te is új esélyt kaptál arra, hogy felfedezd a mozgás értékét. Vele játszva, őt nézve talán felismered, hogy mennyi mindent kaphatsz a mozgás élményével.

Szeretnél csatlakozni az aktívan babázók köréhez? Akkor a Gyermeked a személyi edződ – fitt mama egészséges baba című könyv Neked szól! Ez az aktív, kreatív ötlettár a 4 hónapostól – 3,5 éves gyermekeknek és anyukáinak készült.

Ízelítő:

Moccanj gyermekeddel! – Legyen ő a te személyi edződ! Ha már nap mint nap „rákényszerít” a mozgásra, fordítsd ezt megújulásodra!


A cseperedő gyermek napról napra fedezi fel a világot és ismeri meg a helyét benne. Természetes mozgásvágya mindig „utat” tör magának. Drága játékokkal felesleges őt elhalmozni. Sokkal izgalmasabb a világ a maga valóságában, a természet és az élet adta lehetőségekkel és az édesanya kreatív jelenlétével.

Csalj mosolyt a gyermeked arcára! Inspiráld őt aktivitásra! Tedd próbára ügyességét! És vele együtt fedezd fel te is a mozgás örömét!
A te célod a regenerálódás, a visszaalakulás és a fittség. A gyermekedé az egészség és a kiegyensúlyozott fejlődés. A kettő könnyen összehangolható!

A baba-, kisgyermekfejlesztő és anyaformáló ötlettár 0,4–3,5 éves gyermekeknek és anyukáinak készült. Közel 100 játékötlettel buzdít az aktív időtöltésre. A korosztályra bontott tornagyakorlatok, mozgásos játékok és a természetbe csábító sétatippek célja, hogy a gyermek és édesanyja együtt mozgásban legyen, és ezzel pedig közös élményeket gyűjtsön. 3×20 db játékkártya segíti a játékos hétköznapokat, amelyek puzzle-ként illeszthetők össze.

Miközben a gyermek segítséget kap a „felfedezéseihez”, a szabadságában erőteljesen korlátozott édesanya is kap egyfajta lehetőséget arra, hogy formásodjon, felfrissüljön, kikapcsolódjon. Örömteli, aktív és kreatív lehet az együttlét!

Segítenek a gyógytestnevelő, gyermekmozgás-fejlesztő konduktor, óvodapedagógus, baba-mama jógaoktató, laktációs szaktanácsadó, babahordozási tanácsadó ajánlásai!
A testnevelő tanár szerző, aki maga is kétgyermekes anyuka, azokhoz a szülőkhöz szól, akik szeretnék színesebbé tenni a babával, kisgyermekkel töltött napjaikat.

Babázz aktívan saját személyi edződdel

Közel 100 játékötlet és megannyi hasznos tipp buzdít a közös aktív időtöltésre. A cél az, hogy anya és gyermeke együtt mozgásban legyen, színesebbé és gazdagabbá téve ezzel a mindennapjaikat.

Csoba Ildikó
Gyermeked a személyi edződ című könyv szerzője
http://gyermekedaszemelyiedzod.webnode.hu/Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Don`t copy text!