Az anyaság 9 törvénye 🙂

Ennél persze sokkal több van. 🙂 Mindenkinek van kedvenc mondása az anyaságról a tapasztalatai alapján, és az évek múlásával egyre több lesz. A lényeg a kilencedikben van. Szerintem.

1.) Ha fekete ruhát húzol, biztos folyik a gyerek orra. Vagy bukik egy nagyot váratlanul.

2.) Ha fehérbe öltözöl, biztos maszatos a keze. Vagy fel kell venned, és piszkos a cipője talpa. Rossz esetben megüti magát, és a seb vérzik is.

3.) Ha kicseréled a pelenkáját, azonnal telepakolja az újat. Esetleg még mielőtt elkészülnél. Vagy azonnal ki is folyik.
Ha már bilizik, majd ő kiviszi, és ezen a címen magára és a szőnyegre borítja a tartalmát.

4.) Ha felmosol, valamit biztos kiönt, leejt, összetör.
De először gondosan összejárja a még vizes járólapot, parkettát. Lehetőleg a te papucsodban, ami aztán a lakás legtávolabbi sarkán hagy, és úgy szalad vissza.


5.) Ha zokniban közlekedsz, biztos belelépsz valami új maszatba. Ami lehet egy éles, vagy sípoló játék, banándarabka, szőnyegre öntött és eltitkolt tea, vagy bármi bosszantó.

6.) Bármit mondasz, megismétli. Annak, akinek nem akartad, akkor, amikor a leginkább odaillik, vagy akkor, amikor papagájt játszik.

Anyaság

7.) Ha valami fontos, elfelejti. De csak ha neked fontos. Ha neki, akkor nagyon pontosan emlékszik az ígéreteidre.

8.) Ha fáradt vagy, ő még pörög. És azt akarja, hogy ugrálj, szaladj, pörögj vele te is.

9.) És mivel szereted, megtalálod ezekben a szépséget (is).Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Don`t copy text!