Hírek

Mindenféle infó, ami érdekelhet terhesség alatt, szülés után, kisgyermeket nevelve.


Vásárolnivalók

Mindenféle, amire szükséged és szükségetek lesz. A terhesség alatti, utáni időkben, a gyermeknek, anyának. A mindennapi élethez, bajmegelőzés céljából, és csak úgy: ötletadónak is.


Olvasói történetek

Amit ti írtatok, ami veletek esett meg, titeket bánt, aminek ti örültök. Ezek az írások tőletek származnak, rólatok szólnak. Csatlakozz te is, írd ki magadból, ami boldoggá tesz, ami nagyon megkínoz. Várjuk leveled!


Táblázatok

Több táblázatot is találsz az oldalon, mint amiket itt felsoroltunk, és lesz is még. Egyelőre ezek kapcsolódnak leginkább az általános, terhességen túli (előtti és utáni) életünkhöz.


Egészség

Hú, mennyire fontos! De erre csak akkor jössz rá, amikor valami baj történik, és hirtelen kell a megoldás. Ha valami tüneted van, ne habozz rákeresni, hogy mi is lehet az oka. Mivel viszont szinte minden tünet egy csomó mindenre utalhat, ne állíts fel öndiagnózist. 🙂
Ui.: nyugodtan dobj fel témát, amiről szeretnél olvasni, küldd el ide kattintva.
Várunk a csapatban! Csak add meg, hányadik hétben jársz, és minden héten elküldjük neked a tudnivalókat, híreket, tapasztalatokat, ajánlott vizsgálatokat, és amire még kíváncsi vagy (csak jelezd, hogy kérdésed van).

Adataidat kifejezetten bizalmasan kezeljük, és nem adjuk ki senkinek. Láthatod, még a Fotógalériában is levágjuk a személyes adatokat a képekről! Vigyázunk rátok!

Neved:
E-mail címed:
Hányadik hétben jársz?
Megismertem az adatkezelési tájékoztatót:
Hozzájárulok, hogy a Piszénpisze.hu weboldal hírleveleket küldjön nekem:
Terhesség hétről hétre