Vendégposzt 🙂

Én eddig soha nem gondoltam bele, hogy a büfiztetés ilyen bonyolult feladat. 🙂 Amennyire egyszerűnek tűnt a baba szoptatása, annyival nagyobb kihívást jelentett a büfiztetés, ami egyébként a világ egyszerűbb dolgának látszik.

Amikor megkérdeztem a nálam okosabbakat, mindig azt mondták, hogy “ja, a büfiztetés az nem nagy ügy, csak tartsd a babát a karodban függőlegesen 2-3 percig és kész”. Megpróbáltam, de nem sikerült… Az én kisfiam nem akart büfizni sehogy sem.

Van egy melltartónk anyával

Nem is érdekelt volna a dolog, de aztán az etetés után jó sok idővel rendszeresen az ágyba bukott, ami már jobban aggasztott. Ja és ha ilyenkor felvettem, akkor mindig rögtön büfizett.


Aztán elkezdtem azt, hogy az etetés után megvártam amíg büfizett, és kíváncsiságból lemértem az időt. Általában 8-10 percnek kellett eltelnie, de néha sokkal hosszabb idő volt. A tanulság az volt, hogy ki kell várni a büfit, akármilyen hosszú ideig tart is, mert érdemes. 🙂3 hozzászólás

  1. Antal
  2. Luci
  3. Brigo

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Don`t copy text!