Bababuli és Anyatejes Világnap 2011 Budapest, IV. kerület

Egymás után rendezik az Anyatejes Világnap alkalmából esedékes bulikat. Ismét jártam egyen, amelyet Budapest IV. kerületében az Erdősor utcai Védőnői Szolgálat szervezett. Elég színes esemény volt a kisgyermekes családoknak, kicsit hivatalos, kicsit bababuli, kicsit kiállítás jellegű. Volt beszéd, volt műsor, információhegyek, és ajándék. 🙂

A beszédekre most nem térek ki, ez nem egy sajtótájékoztató volt, hanem tényleg egy buli. A kicsik és a kicsit nagyobbak is jól érezték magukat, volt zenekar és bohóc is. Kaptak lufit és finom babakekszet.

Az anyukáknak volt néhány asztal, ahol infókat, füzetkéket, termékmintákat gyűjthettek, ha akartak. Volt fogorvos, amit nagyon hasznosnak találtam, ő is kicsi infoanyagokkal volt ellátva, de felelt a kérdésekre is pl. az első fogorvosi vizit esedékességéről, fogmosás technikájáról és „anyagszükségletéről”.

Lehetett tájékozódni a parlagfű allergiáról, mentesítésről, de sajnáltam, hogy az allergia más fajtáira nem voltak felkészülve. Jelen volt a Szeress Okosan (Ceumed) képviseletében egy nagyon lelkes és kedves hölgy, aki komplett termékbemutatót tartott az érdeklődőknek.

Találkoztam még a Femibion magzatvédő vitamin és sok más, a Merck termékekről hírt adó és bemutató hölggyel, megtudhattam sok mindent a homeopátiáról, és egyebekről is.


Jelen voltak még a körzetek védőnői, külön kis asztalkáknál, ahol az édesanyák emléklapot, kicsi virágot, emlékérmet és ajándékcsomagot kaptak. Kicsit meglepődtem, mert azt hittem, a gyerekek kapják az ajándékot, valahogy anyukaként ez a természetes. 🙂 De aranyosan közölték, hogy az édesanyáknak is jár a kényeztetés néha.

Bababuli és Anyatejes Világnap

Az ajándékcsomag tartalma elképesztett (még a támogatói lista ismeretében is). Magazin, három db könyv, lázmérő, buborékfújó, rágó, csomag cukor, ismertetők, és ki tudja, mi még. Mondanom sem kell, a legnagyobb sikert a buborékfújó aratta nálunk. 🙂

Jó kis rendezvény volt, és kellemes meglepetést okozott. Meleg volt (és ezt most nem az időre értem, az inkább kánikula volt) és barátságos, kedves esemény. A gyerekek, és köztük a 14 hónapos lányom is élvezte a zenét, a sok embert, a lufit és kekszet, hogy a lábak között lehetett tekeregni, ismeretlen babákat szemügyre venni, mások anyukáját megcsodálni.

Köszönjük szépen a szervezőknek, kivitelezőknek és támogatóknak. Kívánok magunknak még sok hasonló alkalmat az ünneplésre, mókára és kacagásra.

Akik a felajánlók, valamilyen formában támogatók között voltak: Újpest Önkormányzata Újpest SZEI, BFKH IV-XV. Népegészségügyi Intézet, Simon András költő, festőművész, kerületi gyermekfogászat, Kolofon Nyomda Kft, Központi Anyatejgyűjtő Állomás, Újpesti Babapihenő, MAVE, Provident Pénzügyi Zrt, Vitaminkosár Kft, Újpesti Média KHT, Karinthy Frigyes Általános Művelődési Központ, BIODERMA, Kelly Kiadó, Erste Bank Zrt, Zepter, Szent Miklós Patika, Chinoin Vadgesztenye Óvoda és Bölcsőde, Oriflame, Moto-Plast Bt, Ceumed Kft, Orosz Cukrászda, MAVE, Boiron Hungária Kft, Numil Kft., Megyeri-Kovács Kft, HP Magyarország Kft, HARIBO, Balloon Design, MSD Magyarország Kft, Szisztrade Kft, HIPP Kft, Merck Kft, Wenzel Gusztávné, Jade Virágüzlet, Dr. Csomai Zita, Diéta és Fittness, Wrigley Hungária Kft.Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Don`t copy text!