FőoldalEgészség, betegségKoraszülöttekEgy korababás anyuka érzései

Hozzászólások

Egy korababás anyuka érzései — 9 hozzászólás

  1. nekem is pokol volt a kismamák között, mikor kihozták a babákat szoptatásra. mindíg kimenekültem zuhanyozni. a babámat csak napi 2x láthattam 3 hétig egy folyosóablakon keresztül. 3 hét után, mikor megfoghattam végre, nem akart szopni, leköpte a cicit, mert a cumisüveghez szokott. akkoriban (1988) senki nem segített, hogy mi, korás anyukák fel tudjuk dolgozni a velünk történteket. Még ennyi év után is magamat hibáztatom, hogy nem teljes az élete a felnőtt lányomnak.

  2. Én is átéltem, tudom, miről beszélsz. Az én akkori szobatársam az egészséges, időben világra jött babáját szoptatta,közben telefonált a férjének (!), jó hangosan, hogy a környezetében is mindenki hallja: “Jajjj, a kicsi babánk már most milyen tehetséges, ha látnád!!” Szóval, azt gondolom, ő még rá is tett egy lapáttal, hogy egy pillanatra se érezzem jól magam, hiszen az enyém a kora-intenzíven nyilván nincs olyan tehetséges… (Dehogynem!! Sőt! 9 éves gyönyörű, okos, minden… 🙂 Nekem az anyaszálló hozott megkönnyebbülést, ahol több sorstárssal találkozva kibeszélhettünk minden minket érintő problémát; ahol a másik TÉNYLEG kíváncsi volt a mi kisbabánk hogylétére; ahol megállapítottuk, hogy jobb lenne, ha nem tengene túl az önbizalma az időre, problémák nélkül szülőknek, hiszen nem tudhatjuk, kire mit mér a sors.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Don`t copy text!