Sajtóközlemény – 2014. október 1.

A HELL ENERGY és a K-1 Hungary meghívására érkezett Budapestre Semmy Schilt 4-szeres K-1 Világbajnok, aki az itt töltött hosszú hétvége alatt számos változatos programon vett részt. Azonkívül, hogy a TEK Budo és Küzdősport Gálájának díszvendége volt, ellátogatott a Parlamentbe, edzést tartott a Hegyvidék Harcosai Akadémia fiatal kempósainak, beteg gyerekeket látogatott meg a Bethesda kórházban.

Semmy Schilt látogatása a Bethesda Gyermekkórházban!Nem első alkalommal járt hazánkban a holland K-1 klasszis, de elmondása szerint mindig örömmel tesz eleget a meghívásnak, mert nagyon szereti Magyarországot és a magyar vendéglátást. Semmy a Terrorelhárítási Központ szervezésében idén már harmadszor megrendezésre került Budo Gála díszvendégeként érkezett Budapestre, és igen elismerően nyilatkozott a rendvédelmi szervek rendezvényéről, kiemelve a sportértéket és a színvonalat. A három napos látogatásba természetesen egy kis városnézés is belefért, és a Parlamenti Őrség jóvoltából még olyan helyeket is megnézhetett az Országházban, ahová egy hétköznapi ember nem juthat be.

Semmy Schilt látogatása a Bethesda Gyermekkórházban!A 212 cm magas holland óriás nagy örömmel csatlakozott a HELL kezdeményezéséhez és ajándékokkal lepte meg a Bethesda Gyermekkórház betegeit. A karitatív kórházlátogatásra a magyar thai-boksz élő legendája, Kunkli Tivadar is elkísérte. A két kiváló sportember nagy örömet tudott szerezni a kis betegeknek, de még a szüleiknek is, hiszen nagyon sokat jelent egy testileg, lelkileg megpróbáló nehéz időszakban, ha a gyógyításon, kezelésen túl valami pluszt kaphatnak. Még az orvosok is úgy megörültek a nem mindennapi látogatóknak, hogy ők is lelkesen álltak a fényképezőgép elé egy közös fotó erejéig.

Semmy Schilt látogatása a Bethesda Gyermekkórházban!A kórházlátogatás után a program továbbra is a gyerekek körében folytatódott, a világsztár Semmy Schilt a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémián oktatta a kempósokat. Schilt a bemutatót követően dedikált kártyákkal és játékokkal lepte meg alkalmi tanítványait, majd pedig nagy türelemmel állta a közös fotót kérők rohamát.


A holland harcos nagy örömmel és látható érdeklődéssel vett részt a számára szervezett programokon. Hétfőn este pedig a négynapos tartózkodása után hazarepült Hollandiába.Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Don`t copy text!