I. trimeszter: 1 – 13. hét »

Ha úgy érzitek, hogy elérkezett az idő, és jöhet a baba, jó helyen jársz!

Tudj meg mindent arról, hogyan tudod felkészíteni a szervezetedet, és bizony az életeteket is a gyermekvárásra, tanulmányozd a ciklusodat, hogy pontosan tudd, mikor mi történik a testedben.

Tájékozódj a korai terhességi jelekről, a terhességi tesztekről, a terhesség előtt ajánlott és elvégezhető vizsgálatokról.

Légy képben, mit kell tudni a HCG-ről, egyáltalán mi az és mire jó, milyen érték mit jelent, mit lehet belőle biztosan tudni és mit nem.

Ja, és üdv a klubban! 🙂


Terhesség előtt

Vajon mennyire készültél fel a várandósságra, a kisbaba születésére? Tudod, hogy mit ajánlanak, mire van szükséged és mire van lehetőséged? Tudtad, hogy nem csak testileg kell felkészülnöd, sportolni és vitaminokat szedni? Nézzük, mi mindenre kell gondolnod a teherbeesés előtt.


A terhesség legkorábbi jelei

Jelek vagy nem jelek? Terhes vagyok végre, vagy csak álmodozom? Ez most már “az”? Benned is vetődnek fel ilyen kérdések? Akkor jó helyen jársz, olvasgass, szemezgess, és ha kérdésed van, írd meg!


A terhességi tesztek

Itt megtudhatod, mit várhatsz egy otthoni terhességi gyorsteszttől, mire számíthatsz, hogyan kell használni, mikor érdemes elvégezni, hogy a lehető legbiztosabb eredményt mutassa, hogy milyen érzékenységű és fajtájú tesztek kaphatóak, mi a különbség az ovulációs és terhességi tesztek között.


HCG: mikor, mennyi

A HCG örökké kérdéseket szül. Mi is az, mire jó és mire nem, mikor mennyinek “kell” lennie, milyen érték mire utal és mire nem, hogy honnan lehet és ajánlott mérni. Itt ezekre a kérdésekre kaphatsz választ, találsz táblázatot és érdekességeket is.


Néhány táblázat, ami a segítségedre lehet

Ha van kedved, böngéssz át néhány táblázatot. Több is van, de az elején ezek a legfontosabbak.

I. trimeszter: 1 – 13. hét »


Nézd, milyen csodában lesz részed!

Csodáink – Kövess a Pinteresten is 🙂